NHO Luftfart søker næringspolitisk rådgiver

Ønsker du å bidra til en grønn og konkurransedyktig luftfartsnæring? NHO Luftfart søker næringspolitisk rådgiver som vil bidra til at luftfarten raskere blir fossilfri og at våre medlemmer, med norske lønns- og arbeidsvilkår, har konkurransedyktige rammevilkår.

Ønsker du å bidra til en grønn og konkurransedyktig luftfartsnæring?

Norsk luftfart spiller en avgjørende rolle for å binde Norge sammen og for å knytte Norge til utlandet. Næringen er viktig for å sikre folk tilgang til tjenester, for å knytte folk sammen og for vekstkraften i økonomien.

Vi søker en næringspolitisk rådgiver som vil bidra til at luftfarten raskere blir fossilfri og at våre medlemmer, med norske lønns- og arbeidsvilkår, har konkurransedyktige rammevilkår.

Hos NHO Luftfart blir du en del av en liten organisasjon med svært kompetente og trivelige kolleger. Du vil få selvstendig ansvar og ha direkte kontakt med medlemmer, myndigheter og politikere.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Økonomisk analyse knyttet til skatter og avgifter
  • Utforme saksfremlegg og høringssvar, internt og overfor myndighetene
  • Innhente synspunkter fra medlemmene og formulere forslag til felles posisjoner
  • Drive frem utviklingsarbeid og konkrete prosjekter
  • Praktisk tilrettelegging av arrangementer og treffpunkter for medlemmene, samt noen administrative oppgaver

 Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har økonomiutdanning, og som har noe erfaring med, og ikke minst interesse for, å arbeide med samfunnsøkonomiske analyser.

Dersom du har erfaring med arbeid knyttet til luftfart/samferdsel, offentlig forvaltning og/eller næringspolitisk arbeid vil dette være en fordel.

Som person er du analytisk og fleksibel, og du evner å se det store bildet. Du er effektiv og god til å prioritere. Du jobber selvstendig, men søker gjerne råd om nødvendig.

Hva kan vi tilby?

  • Et sterkt og hyggelig fagmiljø
  • God mulighet til å bygge nettverk
  • Konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Sentrale og moderne lokaler i Næringslivets Hus på Majorstua

Å være en del av det store fellesskapet i Næringslivets hovedorganisasjon (NHO) gir fantastiske muligheter for å utvikle nettverk, samt personlig og faglig utvikling.

I NHO Luftfart er vi opptatt av at våre ansatte skal ha en god balanse mellom jobb og fritid, og vi tilrettelegger aktivt for en fleksibel arbeidshverdag. I Næringslivets hus finner du trimrom, gymsal, sykkelparkering, garderober og en god arbeidsgiverbetalt kantine.

Dersom du synes at denne stillingen er interessant så håper vi du søker!

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Om arbeidsgiveren:
NHO Luftfart er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for flyselskaper og andre luftfartsrelaterte virksomheter i Norge. Samlet har vi over 50 medlemsbedrifter med mer enn 12 000 ansatte. NHO Luftfart arbeider for å videreutvikle en konkurransedyktig luftfartsnæring i Norge, og er tilsluttet NHO.

Foreningen har 4 ansatte og har et nært samarbeid med NHO og andre landsforeninger i NHO felleskapet. NHO Luftfart skal arbeide med saker som er viktig for medlemsbedriftene. Hovedområder er arbeidsgiverspørsmål og bransje-/næringspolitiske saker.

Kontaktpersoner:

For spørsmål om stillingen kontakt administrerende direktør i NHO Luftfart, Erik Lahnstein på telefon 90 56 28 93 eller seniorrådgiver i Cruit AS, Hanne Paulsen Ødegård på telefon 95 96 15 99.

Dersom du synes at denne stillingen er interessant så håper vi du søker!

Søknadsfrist: 13. mars 2024

Trykk på denne lenken for å laste opp en kort søknad og CV.